Äta och Fika hos oss

Underbar mat

Rosenhill serverar mat med fokus på vad säsongen ger och förstås också på att ha mycket ekologiska råvaror. Vi serverar både vegetariskt och kött. Det brukar också finnas något för den som har speciella önskemål vad gäller diet (glutenfritt, veganskt …) och så finns alltid något för barnen.

Råvaror direkt från gården

Råvarorna kommer under säsong i hög utsträckning från vår egen KRAV-godkända trädgård och skogarna runt om. Dessutom samarbetar vi med gårdar i närområdet, som t.ex. Lovö Prästgård.
Vår meny ändras allt efter årstiden men du kan förvänta dig några rejäla varmrätter, ett urval smörgåsar, dagens soppa, sallad samt pannkakor och varmkorv.

Njut av din måltid

Du kan sitta och äta i vår mysiga lada eller var som helst i vår sprudlande vackra trädgård. Eller hitta en plats som passar just dig, vare sig det är en vacker utsiktsplats eller en avkopplande del av trädgården. Ta god tid på dig och njut av lunchen med t.ex. ett glas vin eller en lokal öl. Kom upp igen och fyll på med fika o kaka och åk hem mätt o nöjd, kanske med en surdegslimpa och en kasse fräscha grönsaker. Du kan förstås också komma och köpa med dig en rätt i en ”take-away”-box