Övernattning

Ett besök på Rosenhill kan lätt förlängas med middag och övernattning. Upplev gryningsmagin, gå ner till sjön 900 bort för ett morgondopp i skogsbrynet, ät en god frukost och stanna en stund till…

Vi har två enkla små stugor med 4 våningsbäddar vardera, en stuga med dubbelsäng samt en trädkoja för två personer, tillgängliga från någon gång i Maj till någon gång i September – beroende på utetemperaturen.

Du har stugan från kl 14 och checkar ut kl 11 nästa dag, så att du kan ta det hyggligt lugnt tills det är dags att åka. WC and dusch finns i ladan ca 100 m från stugorna. I undantagsfall kan du boka i förväg, men i år vill vi hellre att bokning sker vid förälskelse i idén på plats, för den kommande natten/nätterna.

Camping är också en möjlighet.

De flesta av oss på Rosenhill kommer från andra länder och stannar från några veckor till några månader på gården. Vi samlas allihop till frukost och middag för att njuta av gott sällskap.

Frukost finns mellan 8:30 och 9:00. Middag serveras vid lite olika tider, under sommaren. Ofta så sent som 20:00. Priset beror på vad som lagats till, men är alltid överkomligt. Om du vill äta middag med oss så meddela köket några timmar före.

Under måndagarna, när vi har stängt, är servicen rent usel på gården, men ICA-Nyckelby (600 meter härifrån) håller öppet för den som ändå vill köpa något att äta.

Helst vill vi att ni bokar på plats för att förstå under vilka omständigheter ni kommer leva det närmaste dygnet, men för den som är medveten om att det inte är frågan om Hilton-standard går det också bra att boka stuga genom att maila: info@rosenhill.nu. Trädkojan kan också bokas på airbnb

Lite mer info och prislista

Om vi inte har plats och du ändå vill bo över på Ekerö så kolla kommunens övernattningssida

T.ex RastaholmeKaggeholm och Marielund ligger hyggligt nära oss.